Timișoara: lacăte pe Podul Îndrăgostiţilor

Data publicării:
lacate prima

Artur şi Carina sunt împreună de aproape cinci ani. Sportivi de performanţă, din oraşe diferite, s-au întâlnit la facultate în Timişoara. Au pus un lacăt pe Podul Îndrăgostiţilor din oraş şi au aruncat cheia în Bega, în speranţa că povestea lor de dragoste va rezista multă vreme: ”Să fim cât mai mult timp împreună şi să ne înţelegem bine şi să ne fie bine”, ”E un simbol al iubirii noastre şi sper să simbolizeze eternitatea”.

Şi nu au fost singurii care au pus un lacăt pe Podul Iubirii: ”Un simbol frumos al iubirii noastre. O iubesc”, ”Cadoul lui pentru mine că mă cheamă Valentina”.

”Noi oferim lacăte din partea clubului tinerilor îndrăgostiţi, şi nu numai, la orice vârstă poţi sărbători dragostea. Şi prin asta ei îşi pot pecetlui emoţiile frumoase aruncând cheia, sau poate vor să o păstreze, pentru mai târziu şi lacătele rămân aici pentru totdeauna”, afirmă Cristina Envică, co-organizator eveniment.

Ziua îndrăgostiţilor a fost marcată astfel la Timişoara şi anul trecut când mai bine de 50 de lacăte au fost puse pe pod.

reporter: Marcela Sferlea
operator: Cosmin Pîrlogea
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri