Ultimul pas până la finală pentru Timișoara Saracens

Data publicării:
saracens csm


„Ei vor veni la Timișoara, ca să spun așa, ca un leu rănit, ca un adversar care încearcă o ultimă lovitură mortală pe care să ne-o administreze”, a prefațat întâlnirea, Dușan Filipaș, vicepreședinte Timișoara Saracens.

Echipa din capitală e pregătită de fostul antrenor al timişorenilor, Danie de Villiers. Fostul său secund, rămas principal pe banca bănăţenilor, crede că Saracens porneşte cu prima şansă.

„Evident că suntem favoriţi, dacă ţinem cont de rezultatele din sezonul regulat. Dar asta îi va motiva pe cei de la CSM. Ei sunt outsideri, nu vor avea nimic de pierdut, aşa că vor da totul împotriva noastră”, a spus Grainger Heikel, antrenorul celor de la Timişoara Saracens.

Tehnicianul timişorenilor nu se va putea baza pe serviciile unuia dintre jucătorii de bază. Vali Popârlan s-a accidentat la şold şi i se va alătura lui Manasa Saulo pe lista indisponibililor. În vestiar, atenţia e îndreptată spre fiecare detaliu, în condiţiile în care jucătorii nu au uitat nici acum incidentele de la semifinala de anul trecut, când au pierdut cu Farul, în urma scandalului cu carnetele de joc rupte.

„Pentru mine este cel mai important joc din acest sezon. Mai ales că anul precedent am trecut peste o semifinală care ne-a lăsat răni adânci. Vom trata cu maximă seriozitate acest meci, ne dorim foarte mult să jucăm finala, pentru că numai așa putem câștiga trofeul”, a povestit și Stelia Burcea, căpitanul timișorenilor.

Timişoara Saracens – CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Gheorghe Răşcanu. Intrarea la meci va fi liberă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Șoșdean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri