Undă verde pentru podul din PET-uri de pe Bega

Data publicării:
pod prima

Vom putea socializa, asculta muzică şi trece Bega, pe un pod făcut din peste 75.000 de PET-uri, timp de două săptămâni, începând cu 5 iunie. Ridicarea podului nu e o misiune uşoară, astfel că are nevoie de implicarea timişorenilor.

Oricine vrea să pună mâna la lucru să ne ajute, e binevenit, cu elevii vom lucra la colecta de PET-uri, în loc să arunce PET-uri la gunoi, să le aducă, după ce facem tutoriale să le construiască și să gasească bucata lui de pod”, afirmă Radu Rusu, coordonator EcoStuff.

Organizatorii caută acum o hală în care să asambleze elementele aduse de timişoreni. E nevoie şi de arhitecţi care să dea o mână de ajutor la realizarea structurii podului. În final, recordul ar putea atrage şi turişti.

”Vom avea o campanie de promovare în afară, ne vor ajuta să ajungem la străini care, poate, își fac un scop din a veni la Timișoara pentru asta”, ne-a precizat Radu Rusu.

Pasionaţii de film şi fotografie pot contribui la realizarea documentaţiei, care trebuie să ajungă la reprezentanţii Guiness Book.

redactor: Manuela Strinu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri