Victoria cu Dinamo, deziderat comun

Data publicării:
acs poli


„[pe vremuri, Poli-Dinamo era un derby, un meci de foc. Voi mai simțiți acest lucru?] În ziua de azi, nu prea.... cum era înainte. Erau și alți jucători, alt public... acum e mai greu”, recunoaște Daniel Popescu.

Duelul cu Dinamo are loc sâmbătă, de la ora 20:30, pe „Dan Păltinișanu”, într-un moment în care ambele echipe au nevoie de toate punctele mai mult decât oricând. Oaspeții vin pe Bega după două eșecuri usturătoare în campionat, 0-3 cu CSU Craiova și 1-5 cu Viitorul, în vreme ce echipa antrenată de Florin Marin nu a mai câștgiat de șase meciuri în Liga I. Javier Hernandez, marcator în partida de la Botoșani știe cât de important este duelul cu alb-roșii din Ștefan cel Mare.

„Cred că este o partidă foarte importantă, având în vedere rivalitatea permanentă dintre cele două echipe. Jucând acasă, trebuie să câștigăm cele trei puncte, mai ales după ce am remizat în etapa precedentă. Totul, pentru a ne îndepărta de ultimele locuri din clasament”, spune și Javier Hernandez.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o formație bună a campionatului, cu jucători tineri, de perspectivă. Ați văzut și dvs. au pierdut la Craiova 3-0, dar au avut puterea de a bate în Cupă, la Pandurii Târgu Jiu, cu toate că ei au o echipă destul de bună”, mai adaugă Popescu.

Conducerea clubului a pus deja în vânzare biletele pentru partida de sâmbătă, încă de săptămâna trecută și așteaptă un stadion plin, la fel ca și la victoria cu Steaua.

„Vom lupta, vom da totul pe teren pentru a câștiga. Dacă vor fi de partea noastră și ne vor susține, la fel cu au făcut-o și în celelalte partide de acasă, eu zic că avem șanse mari de a învinge pe Dinamo”, a completat fundașul stânga al lui ACS Poli.

ACS Poli Timișoara – Dinamo București este sâmbătă, de la ora 20:30, în direct pe Digisport 1.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri