Vor să dispute acasă primul tur din Cupa EHF

Data publicării:
meciuri ehf


„Le vom propune să jucăm aici cele două jocuri. Îi respectăm, pot fi niște adversari foarte periculoși. Nu e o echipă ce vine din Grecia sau Cipru. Vin din Estonia, iar Lituania și Estonia sunt țări în care se joacă handbal bun”, spune Pero Milošević, antrenorul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

„O să îi vizionăm, să facem rost de ceva video cu ei. Pentru noi e un început frumos în Europa, pentru că Poli nu a mai jucat de mult timp, sper să trecem mai departe și să mergem cât mai multe tururi în EHF”, adaugă Cristian Fenici, căpitanul celor de la SCM Politehnica Timișoara.

Una dintre principalele probleme pe care SCM Politehnica e obligată să le rezolve în perioada următoare e achiziționarea unei suprafețe de joc la standardele impuse de forul european. În aceste condiții, se va achiziționa o suprafață demontabilă, ce urmează a fi folosită pentru meciurile Politehicii din Cupa EHF. Costurile se ridică la 40.000 de euro.

„Trebuie să ne mișcăm foarte repede în luna august pentru a o avea, pentru că am încercat în subsidiar și variante prin intermediul managerului echipei, Dan Dumitru, de închiriere. Ar fi fost simplu, dar nu am găsit niciunde în țară. Este foarte impropriu să închiriem pentru că această suprafață se poate deteriora la transport și așa mai departe”, a explicat Radu Țoancă, directorul SCM Timișoara.

Primul meci din Cupa EHF va avea loc pe 9 septembrie. Dacă vor trece mai departe, elevii lui Pero Milosevic vor întâlni ØIF Arendal, din Norvegia.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Mihai Pop

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri