Live

VIDEO. Polițiști atacați cu bâta de un bărbat din Gorj. Au avut nevoie de ajutorul trupelor speciale

Data publicării:
Un echipaj de poliţie din Gorj a fost ameninţat cu bâta de un bărbat. Foto: captură Digi24

Un echipaj de poliţie din Gorj a fost ameninţat cu bâta de un bărbat pe care agenţii încercau să-l liniştească. Au apelat inclusiv la sprayul lacrimogen, însă bărbatul şi-a vărsat nervii pe maşina de poliţie.

Incidentul a avut loc în localitatea Drăguțești, unde bărbatul în vârstă de 52 de ani a mers să-și viziteze fratele și cumnata. Între cei trei a izbucnit o ceartă, moment în care bărbatul a devenit violent și a început să-și lovească gazdele cu o bâtă.

Vecinii au sunat la 112, iar 3 polițiști din localitate au venit să aplaneze acest conflict, dar bărbatul a devenit și mai agresiv și a lovit inclusiv mașina polițiștilor.

Aceștia au cerut ajutorul trupelor speciale de la Târgu Jiu. Au venit în zonă mai mulți polițiști, care au reușit cu greu să-l imobilizeze pe bărbat, după cum se vede din imaginile filmate de martori.

Până la urmă agresorul a fost încătușat și dus la poliție pentru audieri. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru ultraj și violență în familie.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Mama din Galați care și-a omorât în bătaie fetița de 9 ani a fost trimisă în judecată

Percheziții DNA la locuința și biroul vicepreședintelui Consiliului Județean Gorj în legătură cu mai multe contracte de achiziții

Percheziții la casa primarului din Gorj nostalgic după Ceaușescu. E acuzat că a folosit combustibil pe banii comunității

Un polițist sub acoperire care a fost bătut crunt de colegii săi primește despăgubiri de 23,5 milioane de dolari

Partenerii noștri