24 de minute | Despre copii, cu Despina Andrei de la UNICEF România

24 Minute

Despina Andrei, director de comunicare la UNICEF România, este invitata Marianei Pop la emisiunea online „24 de minute”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UNICEF are 25 de ani de activitate în România și  70 de ani la nivel global în beneficiul copiilor.

Drepturile copiilor vor fi în centrul discuției, mai ales în contextul în care peste două zile este marcată Ziua Internațională a Drepturilor Copilului.

Cu această ocazie, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție (ANPDCA), Consiliul Național al Elevilor (CNE) și UNICEF Romania organizează azi o dezbatere pe tema Strategiei pentru Drepturile Copilului 2016–2021 a Consiliului Europei și a priorităților pentru copii.

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri. Alte ediții ale emisiunii le puteți urmări AICI.

 

 

Despina Andrei, director de comunicare la UNICEF România, este invitata Marianei Pop la emisiunea online „24 de minute”.

Alte Recomandări