24 de minute | Despre învestirea lui Donald Trump, cu John Florescu

Exclusiv Online

John Florescu este invitatul Lianei Alexandru la emisiunea online „24 de minute”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

John Florescu este producătorul unui documentar despre modul în care Donald Trump și guvernul său văd politica externă a SUA. Producător a zeci de interviuri și documentare, John Florescu a fost director de comunicare in Partidul Democrat.

Americanii numără orele care au mai rămas până când Donald Trump le va deveni preşedinte. În această seară, la ora 19:00, ora României, cel mai în vârstă şi cel mai bogat preşedinte din istoria ţării va depune jurământul de credinţă pe treptele Capitoliului. Zeci de mii de membri ai forţelor de ordine vor fi scoşi pe străzi, mai ales că 250.000 de oameni vor protesta în oraş faţă de învestirea lui Donald Trump.

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri. Alte ediții ale emisiunii le puteți urmări AICI.

John Florescu este invitatul Lianei Alexandru la emisiunea online „24 de minute”.

Alte Recomandări