Graficianul Devis Grebu, invitat la „24 de minute”

Exclusiv Online

Devis Grebu este un grafician cunoscut în SUA şi în Europa, unde a ilustrat evenimentele importante ale lumii în care trăim în reviste şi ziare ca New York Times și New Yorker, Le Monde și Le Point, New York Review of Books și mullte altele. În România, Devis Grebu este colaboratorul Digi24.ro, unde în fiecare vineri își expune viziunea asupra evenimentelor semnificative. Cum se vede lumea prin ochii unui artist plastic plecat din România din anii 60 și prezent mai tot timpul în țară prin opiniile sale desenate, aflați urmărind emisiunea „24 de minute”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Devis Grebu este un grafician cunoscut în SUA şi în Europa, unde a ilustrat evenimentele importante ale lumii în care trăim în reviste şi ziare ca New York Times și New Yorker, Le Monde și Le Point, New York Review of Books și mullte altele.

Alte Recomandări