24 de minute | Greșelile de evitat atunci când vreți să luați un credit

Exclusiv Online

Adrian Mitroi, secretarul general al Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari din România, a fost invitatul Elenei Vijulie la emisiunea online „24 de minute”. Săptămâna aceasta au apărut cifre noi in materie de creştere economică şi investiţii străine, un prilej bun de a face o analiză a perspectivelor economice, dar şi a comportamentelor financiare. Românii sunt din nou interesaţi de achiziţii imobiliare şi credite pe măsură. Ce greşeli sunt de nerepetat aflați în materialul video de mai jos. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Adrian Mitroi, secretarul general al Asociaţiei Analiştilor Financiari Bancari din România, a fost invitatul Elenei Vijulie la emisiunea online „24 de minute”. Săptămâna aceasta au apărut cifre noi in materie de creştere economică şi investiţii străine, un prilej bun de a face o analiză a perspectivelor economice, dar şi a comportamentelor financiare. Românii sunt din nou interesaţi de achiziţii imobiliare şi credite pe măsură. Ce greşeli sunt de nerepetat aflați în materialul video de mai jos.

Alte Recomandări