24 de minute | Legea, piedică pentru independenţi în politică?

24 Minute

Invitatul de astăzi al emisiunii online „24 de minute” este Marian Staș, expert în educație. A vrut să intre în politică, să candideze independent în alegeri, dar nu a strâns destule semnături. Candidatura i-a fost respinsă și el contestă legea alegerilor la CCR din această postură.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De ce să i se ceară unui candidat pe cont propriu tot atâtea semnături de susţinere cât se cer pentru o lista de partid? Alice Iacobescu vrea să afle de la interlocutorul său în ce măsură legea este o piedică pentru independenți în politică?

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii le puteți urmări AICI.

Invitatul de astăzi al emisiunii online „24 de minute” este Marian Stas, expert în educație. A vrut să intre în politică, să candideze independent în alegeri, dar nu a strâns destule semnături. Candidatura i-a fost respinsă și el contestă legea alegerilor la CCR din această postură.

Alte Recomandări