Andreea Furtună, manager de proiecte pentru tineret și voluntariat, invitată la „24 de minute”

24 Minute

Ce se poate face cu un venit de circa două milioane de euro anual, circa 700 de voluntari în 47 de filiale şi câteva zeci de sub-filiale? Crucea Roşie desfăşoară proiecte în domeniul sănătăţii, educaţiei şi integrării celor defavorizaţi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ONG de utilitate publică, organizaţia primeşte o parte din bani de la stat. Donaţiile private, care pe vremuri, în  epoca lui Carol I sau în perioada interbelică, constau în terenuri, fonduri pentru întreţinerea şcolilor, spitalelor sau sanatorilor ridicate, au fost în 2016 de numai jumătate de milion de euro şi au venit de la numai 2.413 donatori din întreaga ţară.

Care sunt cele mai importante proiecte ale celei mai vechi organizaţii non-guvernamentale din România, cu activitate neîntreruptă? Discutăm cu reprezentanta organizaţiei de Cruce Roşie, Andreea Furtună. 

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Ce se poate face cu un venit de circa două milioane de euro anual, circa 700 de voluntari în 47 de filiale şi câteva zeci de sub-filiale? Crucea Roşie desfăşoară proiecte în domeniul sănătţii, educaţiei şi integrării celor defavorizaţi.

Alte Recomandări