Ar putea veni Trump şi la Bucureşti? | Cristian Diaconescu, la 24 de minute

24 Minute

România va găzdui următorul summit al Iniţiativei celor trei mări, un format nou, dar care a stârnit un anumit interes la Washington. Preşedintele Donald Trump a participat la reuniunea de anul acesta, care a avut loc săptămâna trecută la Varşovia, de unde a reiterat sprijinul SUA pentru regiune, şi a transmis un mesaj ferm către toţi aliaţii din NATO. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Statele Unite au dovedit, nu doar prin vorbe, ci și prin fapte, că sprijină ferm articolul 5 al Tratatului NATO”, a afirmat preşedintele Trump, în Polonia. Cu ce rezultate s-a încheiat, practic, summitul Iniţiativei celor trei mări, de ce este interesat Bucureştiul să găzduiască viitoarea reuniune a acestui format şi care sunt aşteptările Washington-ului? Despre toate acestea, dar şi despre concluziile principale ale Summit-ului G20 de la Hamburg, astăzi, începând cu ora 12.30, la emisiunea „24 de minute”. Invitat: Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, fost consilier prezidenţial.

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Cu ce rezultate s-a încheiat, practic, summit-ul Iniţiativei celor trei mări, de ce este interesat Bucureştiul să găzduiască viitoarea reuniune a acestui format şi care sunt aşteptările Washington-ului? Despre toate acestea, ca şi despre concluziile principale ale Summit-ului G20 de la Hamburg, astăzi, începând cu ora 12.30, la emisiunea „24 de minute”. Invitat: Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, fost consilier prezidenţial.

Alte Recomandări