BREXIT | Fostul ministru Cristian Diaconescu, invitat la „24 de minute”

Exclusiv Online

Premierul britanic Theresa May a anunțat că va invoca pe 29 martie articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declanşând procesul formal de ieşire a ţării din Uniunea Europeană. Ce urmează după acest pas? Cât vor dura negocierile? Pot statele UE să încheie tratate separate cu Marea Britanie? La toate aceste întrebări a răspuns fostul ministru de externe Cristian Diaconescu, invitatul Roxanei Lăzărescu la emisiunea online „24 de minute”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Premierul britanic Theresa May a anunțat că va invoca pe 29 martie articolul 50 al Tratatului de la Lisabona, declanşând procesul formal de ieşire a ţării din Uniunea Europeană. Ce urmează după acest pas? Cât vor dura negocierile? Pot statele UE să încheie tratate separate cu Marea Britanie? La toate aceste întrebări răspunde de la 12.30 fostul ministru de externe Cristian Diaconescu, invitatul Roxanei Lăzărescu la emisiunea online „24 de minute”.

Alte Recomandări