24 de minute | Cât de sigură este investiția în bitcoin?

24 Minute

Cofondatorul Bitcoin România a spus la emisiunea online „24 de minute”, că pe termen lung investiția în moneda internetului este una foarte bună, dar a atras atenția că traderii neexeperimentați trebuie să se informeze foarte bine înainte să facă o investiție și le-a recomandat celor interesați de o astfel de investiție să fie prudenți. De asemenea, George Rotariu crede că în zece ani, monedele electronice vor înlocui banii obișnuiți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cofondatorul Snapchat și CEO-ul BlockChain consideră că bitcoinul poate ajunge până la valoarea de 500.000 de dolari o unitate.  Într-adevăr, și eu cred că pe termen lung este o investiție foarte bună, dar recomand oamenilor să investească cu prudență. Până când să ajungă la o valoare foarte mare, poate să sufere și corecții, poate ajunge din nou la 1000, din nou la 500, poate înregistra fluctuații mari. Pentru traderii neexeperimentați, care nu cunosc piața Bitcoin, poate fi extrem de periculos”, a precizat George Rotariu.

De asemenea, cofondatorul Bitcoin crede că în următorii zece anii moneda românească se va digitaliza. 

„Sunt aproape sigur că asta se va întâmpla, în următorii zece ani vom trece la o digitalizare în masă. Sunt foarte multe avantaje. Să zicem că nu va fi Bitcoin va fi Roncoin și va funcționa pe BlockChain, unde există mai multe informații, sunt la vedere, nu pot fi modificate fără să rămână o urmă în sistem. Sunt și alte avantaje: rapiditatea tranzacției, costurile reduse de procesare”, a spus George Rotariu. 

Bitcoin, moneda internetului, a crescut puternic în ultimele săptămâni. Este acum la cel mai ridicat nivel din istorie. Dacă în aprilie 2011, valoarea unui bitcoin era de 75 de cenți, acum, moneda valorează peste 2000 de dolari. De altfel, doar din ianuarie și până acum, Bitcoinul a crescut cu 80%. Și nu dă semne ca s-ar opri.  Detalii, aici

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

 

Cofondatorul Bitcoin România a spus la emisiunea online „24 de minute”, că pe termen bun investiția în moneda internetului este una foarte bună, dar a atras atenția că traderii neexeperimentați trebuie să se informeze foarte bine înainte să facă o investiție și le-a recomandat celor interesați de o astfel de investiție să fie prudenți. De asemenea, George Rotariu crede că în zece ani, monedele electronice vor înlocui banii obișnuiți.

Alte Recomandări