Corina Puiu, director „Teach for Romania”, invitată la „24 de minute”

24 Minute

Doi din zece elevi nu termină zece clase. Suntem pe locul trei în Uniunea Europeană în privința abandonului școlar. Dacă dăm la o parte cauzele sociale cunoscute, legate de lipsa resurselor în mediul din care provine elevul, ne rămâne, totuși, școala. Ce face ea pentru ca elevul să rămână în ea? De ce fel de profesori avem nevoie pentru ca unui copil să-i placă la școală?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Programul „Teach for Romania” oferă celor mai sărace comunități din această țară profesori care au reușit să-i facă pe elevi să le placă la școală. Prin ce miracol? Care e metoda? Vom afla de la Corina Puiu, director Teach for Romania, într-un interviu live la 24 de minute, de la 12.30.

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Doi din zece elevi nu termină zece clase. Suntem pe locul trei în Uniunea Europeană în privința abandonului școlar. Dacă dăm la o parte cauzele sociale cunoscute, legate de lipsa resurselor în mediul din care provine elevul, ne rămâne, totuși, școala. Ce face ea pentru ca elevul să rămână în ea? De ce fel de profesori avem nevoie pentru ca unui copil să-i placă la școală?

Alte Recomandări