Despre cazul medicului Gheorghe Burnei, la „24 de minute”

Exclusiv Online

Doctorul Alexandru Thiery, medic primar în ortopedie pediatrică, a declarat la „24 de minute” că va lucra în Comisia de ortopedie pediatrică din Ministerul Sănătății la niște ghiduri în ortopedia pediatrică, adaptate la practica medicilor români și ce se poate face în România. De asemenea, aceste ghiduri ar urma să reglementeze și practicile inovative. Ghidurile ar urma să apară după jumătatea anului viitor. Urmăriți interviul integral în înregistrarea video de mai jos. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Specialist pe chirurgie spinală, a avut inclusiv pacienți tratați inițial de Gheorghe Burnei. Este vorba despre doi pacienți, care au suferit complicații în urma intervențiilor făcute de Gheorghe Burnei, însă, a precizat medicul Alexandru Thiery, era vorba de complicații acceptate de comunitatea medicilor și ambii pacienți sunt bine. 

Nu am remarcat niciun fel de încălcare a codului deontologic al medicilor”, a spus doctorul Alexandru Thiery. 

Doctorul Alexandru Thiery este membru în comisiile de ortopedie pediatrică din Colegiul Medicilor România și din Ministerul Sănătății. 

Doctorul Alexandru Thiery, medic primar în ortopedie pediatrică, a declarat la „24 de minute” că va lucra în Comisia de ortopedie pediatrică din Ministerul Sănătății la niște ghiduri în ortopedia pediatrică, adaptate la practica medicilor români și ce se poate face în România. De asemenea, aceste ghiduri ar urma să reglementeze și practicile inovative. Ghidurile ar urma să apară după jumătatea anului viitor. Urmăriți interviul integral în înregistrarea video de mai jos.

Alte Recomandări