Despre dosarele Revoluției și Mineriadei, la „24 de minute”

Exclusiv Online

Dosarul Minieriadei din iunie '90 este foarte aproape de finalul rechizitoriului. Va fi Ion Iliescu trimis în judecată, după ce a fost scos de două ori de sub urmărire penală în acest caz? Ce rol a jucat, de fapt, Petre Roman şi ce jocuri a făcut Virgil Măgureanu? Între timp, continuă audierile în Dosarul Revoluţiei, redeschis pentru a patra oară, în urmă cu un an. La recentul bilanţ al Parchetului General, preşedintele Klaus Iohannis a cerut explicit finalizarea acestor dosare cât mai repede pentru restabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi. Antonie Popescu avocatul care a câştigat la CEDO procesele victimelor Revoluţiei şi Mineriadei, în urma cărora au fost redeschise aceste dosare, a fost invitatul Lianei Alexandru la emisiunea online „24 de minute”. Urmăriți interviul în înregistrarea video de mai jos. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Dosarul Minieriadei din iunie '90 este foarte aproape de finalul rechizitoriului. Va fi Ion Iliescu trimis în judecată, după ce a fost scos de două ori de sub urmărire penală în acest caz? Ce rol a jucat, de fapt, Petre Roman şi ce jocuri a făcut Virgil Măgureanu? Între timp, continuă audierile în Dosarul Revoluţiei, redeschis pentru a patra oară, în urmă cu un an. La recentul bilanţ al Parchetului General, preşedintele Klaus Iohannis a cerut explicit finalizarea acestor dosare cât mai repede pentru restabilirea adevărului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi. Antonie Popescu avocatul care a câştigat la CEDO procesele victimelor Revoluţiei şi Mineriadei, în urma cărora au fost redeschise aceste dosare, vine azi la emisiunea online „24 de minute”.

Alte Recomandări