Despre noile schimbări din Educație, la „24 de minute”

Exclusiv Online

La câteva zile după aprobarea noilor programe pentru ciclul gimnazial, ministrul Educației a anunțat că va începe revizuirea „totală și sistematică” a manualelor școlare pentru a le simplifica. În plus, a declarat și că evaluările naţionale pentru copiii de clasele a doua şi a patra ar trebui eliminate pentru că sunt „stresante" pentru elevi. Dana Papadima, director educațional la Avenor College, a vorbit la emisiunea exclusiv online „24 de minute” despre cum se văd toate aceste schimbări în sectorul privat al Educației. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

La câteva zile după aprobarea noilor programe pentru ciclul gimnazial, ministrul Educației a anunțat că va începe revizuirea „totală și sistematică” a manualelor școlare pentru a le simplifica. În plus, a declarat și că evaluările naţionale pentru copiii de clasele a doua şi a patra ar trebui eliminate pentru că sunt „stresante" pentru elevi. Dana Papadima, director educațional la Avenor College, va discuta la emisiunea exclusiv online „24 de minute” despre cum se văd toate aceste schimbări în sectorul privat al Educației.

Alte Recomandări