Independenţa Cataloniei - ce trebuie să înţeleagă România? Cu Cristian Diaconescu, la 24 de minute

24 Minute

Ce implicaţii va avea „referendumul” pentru independenţa Cataloniei şi care este impactul evenimentelor din Spania asupra Uniunii Europene, într-o perioadă în care provocările pe care le are de gestionat Bruxelles-ul, concomitent, a atins un prag critic? Nu în ultimul rând, cum se poate poziţiona România în acest dosar delicat, având în vedere nu doar calitatea sa de stat membru UE, ci şi ecourile pe plan intern ale secesionismului catalan, ori considerabila diasporă românească de pe întreg cuprinsul Spaniei? Discutăm despre toate acestea la "24 de minute", începând cu 12.30, cu fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Emisiunea „24 de minute” începe la ora 12:30 și este difuzată exclusiv online, de luni până vineri.

Alte ediții ale emisiunii „24 de minute” le puteți urmări AICI.

Ce implicaţii va avea „referendumul” pentru independenţa Cataloniei şi care este impactul evenimentelor din Spania asupra Uniunii Europene, într-o perioadă în care provocările pe care le are de gestionat Bruxelles-ul, concomitent, a atins un prag critic?

Alte Recomandări