Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 1 februarie 2015

1 februarie 2015. Marius Tudosiei și invitata sa de astăzi, Alexandra Sîrbu, pregătesc miniaperitive cu cremă de brânză și ouă de prepeliță, piept de rață cu salsa de mango și mousse beat de ciocolată.

1. Miniaperitive cu cremă de brânză și ouă de prepeliță: aluat foietaj, smântână, telemea, parmezan, sweet chilli sauce, pastă de ardei, ouă de prepeliță, ulei de măsline, sare, piper.

2. Piept de rață cu salsa de mango: piept de rață, mango, ardei roșu, ceapă roșie, roșii cherry, lime, ulei de măsline, pătrunjel, ardei iute, sare, piper.

3. Mousse beat de ciocolată: 4 ouă, 60 ml vin, un praf de sare, pudră de ardei iute, 6 lingurițe zahăr, 160 gr ciocolată neagră, 120 gr unt, coajă de portocală, fructe pentru decor.