Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 11 ianuarie 2015

11 ianuarie 2015. În ediția de astăzi a emisiunii Marius Tudosiei a invitat-o pe Simona Popescu, chef patiser. Ei pregătesc împreună tartă cu praz, mere și camembert, tagliatelle cu pui, ciuperci și sos de muștar și aumoniere calvados cu mere și stafide.

1. Tartă cu praz, mere și camembert: 200 gr foietaj, 200 gr praz, 15 ml ulei de măsline, 125 gr camembert, 4 mere, 15 ml miere, muguri de pin, sare, piper roz.
2. Tagliatelle cu pui, ciuperci și sos de muștar: tagliatelle, piept de pui, ciuperci, 1 litru de smântână, muștar, sare, piper.
3. Aumoniere calvados cu mere și stafide: 4 ouă, 500 ml lapte, 2 lingurițe zahăr pudră, ulei, 4 mere, 100 gr unt, 100 ml calvados, 100 gr stafide, 300 gr zahăr.