Sari la conținut
News Alert

Sănătatea în bucate - 12 iulie 2014

12 iulie 2014. În emisiunea de astăzi, Marius Tudosiei pregătește papoutsakia, rolls cu parmezan, rolls cu ricotta, vânătă indoneziană cu sos de alune și vinete pe grill cu labneh.

1. Papoutsakia: vinete, ulei de măsline, carne de vită, ceapă, usturoi, roșii, pătrunjel, sos bechamel (făină, lapte, unt, smântână, nucșoară), maghiran, brânză cheddar.
2. Rolls cu parmezan: vinete pe grill, parmezan, pătrunjel.
3. Rolls cu ricotta: vinete pe grill, ricotta, coajă de lămâie.
4. Vânătă indoneziană cu sos de alune: vinete pe grill, ulei de susan, ceapă, ardei iute, usturoi, alune, sos de soia, zeamă de lămâie, apă.
5. Vinete pe grill cu labneh: vinete, ulei de măsline, sare, frunze de mentă; labneh: usturoi, sare, iaurt, apă.