Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 13 decembrie 2014

13 decembrie 2014. Astăzi, Marius Tudosiei pregătește la „Sănătatea în bucate” tartar de vită, chipsuri de păstârnac, varză roșie aromatizată și tartă de mere olandeză. 

1. Tartar de vită: mușchi de vită, ceapă albă, salota, capere, sos worchester, tabasco, muștar de Dijon, piper, castraveți murați, un gălbenuș, sare.
2. Chipsuri de păstârnac: păstârnac, unt, ulei aromatizat, sare, piper.
3. Varză roșie aromatizată: varză roșie, anason stelat, portocale, oțet balsamic, zahăr, unt, ghimbir măcinat, chilli flakes, zahăr, sare, piper.
4. Tartă de mere olandeză: mere, făină, unt, zeamă de portocală, scorțișoară, nucșoară, zahăr, coniac, sare, prune uscate, merișoare, nuci.