Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 13 iulie 2014

13 iulie 2014. În această emisiune, Marius Tudosiei l-a invitat pe Chef Laurențiu Rădăcină. Ei au pregătit împreună un meniu american - skirt de vită marinat în bourbon, cartof dublu copt, chifteluțe de crab și salată cu cous cous.

1. Skirt de vită marinat în bourbon: carne de vită, ulei de măsline, pesto de leurdă, marinadă - bourbon, sare, piper, cimbru.
2. Cartof dublu copt: cartof, bacon, smântână, ceapă verde, emmentaler, parmezan, cheddar, ulei, sare grunjoasă.
3. Chifteluțe de crab: carne de crab, ouă, sare, miez de pâine, mix de condimente americane oldbay, pătrunjel, sos - maioneză, capere, castraveți murați, pătrunjel.
4. Salată cu cous cous: salată iceberg, rodie, ridichi, roșii cherry, cous cous, pătrunjel, ulei de măsline, sare, sos ranch - maioneză, lapte bătut, sare, piper, pătrunjel.