Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 13 iunie 2015

13 iunie 2015. În emisiunea de astăzi, Marius Tudosiei pregătește pulpe de pui cu legume și tartă cu feta și legume.

1. Pulpe de pui cu legume: pulpe de pui, sfeclă roșie, ardei roșu, ardei kapia, cartofi, ienibahar, coriandru, cuișoare, sare, vânătă, dovlecel, usturoi, ardei gras verde, ceapă, morcov, vin alb, busuioc, salvie, ulei de măsline, roșii.

2. Tartă cu feta și legume: aluat - 50 gr unt, 120 gr făină, 1 gălbenuș, ulei de măsline, un praf de sare, piper, chilli flakes, coriandru, ienibahar, rozmarin, sare, susan, oțet balsamic, vânătă, zucchini, ardei kapia, ardei gras roșu, ardei gras verde, sare, piper, ceapă verde, ardei iute, usturoi, roșii cherry, pătrunjel, coajă de lămâie.