Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 19 octombrie 2014

19 octombrie 2014. Marius Tudosiei l-a invitat în această emisiune pe Chef Ionuț Șușală. Ei au pregătit supă cremă de cartofi cu praz și trufe, file de cod cu legume și aioli și cheesecake cu mere.

Supă cremă de cartofi cu praz și trufe: cartofi, praz, ceapă, ulei de măsline, unt, ulei de trufe, smântână dulce, sare, piper, ciabatta cu măsline.

File de cod cu legume și aioli: file de cod, mazăre, ceapă, sparanghel, roșii cherry, maioneză, usturoi, șofran, spanac baby, lămâie, ulei de măsline, sare, piper, pesmet panko, pătrunjel, parmezan ras, muguri.

Cheesecake cu mere: cremă de brânză, zahăr pudră, mure, zmeură, coacăze, căpșune, mentă, scorțișoară, mere, unt, zahăr tos, pesmet panko, bezele.