Sari la conținut

Sănătatea în Bucate - 2 august 2015

În emisiunea de astăzi, Marius Tudosiei a invitat-o pe bloggerița culinară Mihaela Sava. Ea și Marius pregătesc împreună un bar de vară, cu deserturi răcoase, care pot fi făcute foarte ușor. Barul de vară este format din: sorbet de pepene și lapte condensat, mousse de ciocolată cu tonka, Eton Mess cu zmeură neagră, limonadă cu lapte de cocos și lime și limonadă cu zmeură și busuioc.

1. Sorbet de pepene și lapte condensat: 500 g pulpă de pepene, 200 g lapte condensat.

2. Mousse de ciocolată cu tonka: 200 g ciocolată, 100 ml frișcă lichidă, 200 ml frișcă bătută, Tonka, o jumătate de piersică și coajă de lămâie pentru decor.

3. Eton Mess cu zmeură neagră: 200 ml frișcă bătută, 100 g bezele, 150 gr zmeură neagră.

4. Limonadă cu lapte de cocos și lime: lime, 200 ml lapte de cocos, 300 ml apă, miere. 

5.Limonadă cu zmeură și busuioc. 200 gr zmeură, busuioc, lămâie, 500 ml apă, miere.