Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 20 iulie 2014

20 iulie 2014. În ediția de astăzi a emisiunii, Marius Tudosiei a invitat-o pe Andreea Nițu (tastebazaar.blogspot.ro). Ei au pregătit împreună supă cremă de roșii coapte cu crutoane de năut, chifteluțe de curcan cu dovlecei și sos de iaurt și înghețată de piersici coapte cu lapte de cocos, busuioc și semințe de pin.

1. Supă cremă de roșii coapte cu crutoane de năut: roșii, supă de legume, busuioc, parmezan, năut, nucă, sare, piper, ulei de măsline.
2. Chifteluțe de curcan cu dovlecei și sos de iaurt: carne tocată de curcan, dovlecel, ceapă, ou, ardei iute, mentă, usturoi, chimion, sare, piper, ulei de măsline, iaurt grecesc, lămâie, sumac.
3. Înghețată de piersici coapte cu lapte de cocos, busuioc și semințe de pin: piersici, lapte de cocos, miere, extract de vanilie, busuioc, zeamă și coajă de lime, semințe de pin.