Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 21 iunie 2014

21 iunie 2014. Marius Tudosiei pregătește în această emisiune prăjitură cu lapte de soia, chiftele cu ghimbir și coriandru și somon în apă de cocos cu dukkah.

1.Prăjitură cu lapte de soia: blat - 200 gr făină, o linguriță praf de copt, trei linguri de cacao, 60 ml ulei, 250 ml lapte de soia, 200 gr zahăr, sare, zeamă de lămâie, extract de vanilie. Crema - 300 ml lapte de soia, o lingură făină de orez, 100 gr zahăr, 100 gr unt, extract de vanilie.

2. Chiftele cu ghimbir și coriandru: carne de pui, un ou, orez, usturoi, coriandru, ceapă verde, ghimbir, sweet chilli sauce, ulei de alune, pătrunjel, mentă, lămâiță.

3. Somon în apă de cocos cu dukkah: somon, apă, lime, piper, fasole verde, dukkah-migdale, susan, semințe de coriandru, chimen, sumac, boia dulce, nucă de cocos.