Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 21 septembrie 2014

21 septembrie 2014. Marius Tudosiei l-a invitat în această emisiune pe Alexandru Farca. Ei au pregătit împreună humus, gallaya bandura, knafeh, supă de linte și boujourdi.

1. Humus: naut, tahina (pastă de susan), zeamă de lime, zeamă de lămâie, ulei de măsline, sare.
2. Gallaya Bandura: roșii, ulei, usturoi, ceapă, ardei verzi iuți, sare, piper.
3. Knafeh: tăiței de cataif, unt, șofran, mozzarella, sirop de zahăr (apă, zahăr, zeamă de lămâie, apă de portocal sau de trandafir.
4. Supa de linte: linte roșie, ulei, pătrunjel, ceapă, usturoi, cumin, turmeric. 
5. Boujourdi: roșii, ardei gras, feta, ulei de măsline.