Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 3 mai 2015

3 mai 2015. În emisiunea de astăzi, Marius Tudosiei l-a invitat pe Chef Cătălin Ivanof. Împreună au pregătit panna cotta cu ganache de ciocolată, supă cremă de roșii cu mozzarella și busuioc și mușchi de porc cu Marsala și ienibahar.

1. Panna cotta cu ganache de ciocolată: 200 ml frișcă lichidă, 40 gr zahăr, foi de gelatină, vanilie; ganache: smântână lichidă, ciocolată.

2. Supă cremă de roșii cu mozzarella și busuioc: roșii în sos, ulei de măsline, usturoi, busuioc, mozzarella, sare, piper.

3. Mușchi de porc cu Marsala și ienibahar: mușchi de porc, vin Marsala, usturoi, ienibahar, sare; garnitură: cartofi, rozmarin, usturoi, ulei de măsline.