Sari la conținut

Sănătatea în bucate - 5 iulie 2014

5 iulie 2014. În această emisiune, Marius Tudosiei pregătește creveți crocanți, porc la cuptor în stil londonez și, ca desert, tartă cu caramel sărat și ciocolată.

1. Creveți crocanți: bere brună, creveți, ulei, făină de orez, ou, sare.
2. Tartă cu caramel sărat și ciocolată: aluat - fulgi de migdale, păstaie de tonka, 250 gr făină, 100 gr unt, un praf de sare, un ou, 80 gr zahăr / caramel: 70 gr zahăr, 70 gr smântână, sare, unt, crema ciocolată: 500 gr ciocolată, 500 gr smântână.
3. Porc la cuptor în stil londonez: carne de porc, ienibahar, semințe de fenicul, sare, usturoi, țelină, morcov, ceapă, ulei de măsline, piper, cimbru, vin alb.