Gafă a ministrului Turismului: a confundat județul Neamț cu Botoșani

Data publicării:
titus dobre

Gafă a ministrului Turismului, la o dezbatere publică de la Piatra Neamț. El a „mutat” casa lui Ion Creangă din județul Neamț în județul Botoșani, scrie stiri-neamt.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul dezbaterii, o femeie s-a prezentat ca fiind din județul Botoșani, moment în care Mircea Titus Dobre și-a „amintit” că un mare scriitor are o casă memorială acolo.

Aveți casa lui Ion Creangă pe acolo, nu?”, a spus Mircea Titus Dobre.

Mai mult, când a venit vorba de personalitățile născute în județul Botoșani, Dobre a avut o singură reacție: „Adică?”, moment în care cei din sală i-au amintit de Mihai Eminescu, George Enescu și Ștefan Luchian. De asemenea, alte personalități importante născute în acest județ au mai fost Nicolae Iorga sau Grigore Antipa.

Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a fost prezent vineri, 22 septembrie, la Piatra-Neamț, la dezbaterea publică regională pe Legea Turismului.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri