V.Ponta: Nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?

Data actualizării: Data publicării:
20170621_MOTIUNE_PSD_42_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

Secretarul General al Guvernului reacționează dur după ce ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat că membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile. „Nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte?”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

20170621_MOTIUNE_PSD_42_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: InquamPhotos/George Călin

STOP - nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte??

Nu s-au făcut destul de râs miniștrii care au ascultat cuminși și au aprobat Raportul Dragnea - Vâlcov care spunea că sunt toți niște incapabili catastrofali ???

Nu se fac destul de râs miniștrii care acum stau lipiți de Liviu Dragnea să îi puna în viitorul Guvern la loc în pozițiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic?

Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să își retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor - deși Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt „irevocabile”?!?! - fac precizarea că au fost anunțate public, prezentate în scris primului ministru și „s-a luat act de depunerea lor” de către fostul Secretar General Busuioc - ghinion)

Atâta neseriozitate și incompetență e greu de găsit ....”, a scris fostul premier pe Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri