Victoria - unica variantă

Data publicării:
balot
Politehnica Timișoara încheie turul ligii secunde cu un nou meci pe „Știința", în compania formației CS Balotești. După eșecul de sâmbătă, cu Academica Clinceni, trei puncte în partida de mâine sunt vitale pentru formația pregătită de Sorin Brîndescu. Meciul e cu atât mai important cu cât se vor afla față în față două vecine de clasament, despărțite de linia retrogradării. Înaintea confruntării de mâine, Politehnica e pe 15, cu 13 puncte, iar Baloteștiul pe 16, cu 10 puncte, dar și o partidă în minus.

„Pentru noi toate meciurile sunt grele. Poate seria de rezultate pozitive pe care am avut-o ne-a schimbat un pic mentalitatea, am crezut că suntem mai fotbaliști. Nu e deloc așa, le-am și spus asta băieților că trebuie să fim modești, nu suntem fotbaliști, noi trebuie să ne acumulăm punctele cu foarte multă muncă, seriozitate și concentrare”, a precizat Sorin Brîndescu, antrenorul timișorenilor.

CS Balotești e o grupare atipică pentru zona retrogradării. Echipa pregătită de Cornel Nica s-a descurcat în acest tur de campionat mai bine în deplasare decât acasă. Dacă pe terenul propriu nu a reușit mai mult de trei remize, pe teren străin, Baloteștiul a izbutit două victorii (1-0 cu Luceafărul Oradea și 3-1 cu Unirea Tărlungeni), plus o remiză surprinzătoare (0-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe). Partida Politehnica Timișoara - CS Balotești, din etapa a XVIII-a a Ligii a 2-a, are loc mâine, de la ora 14:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri