Acid clorhidric în lubrifiant, într-un club gay

Data actualizării: Data publicării:
gay

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din Sydney, Australia, a fost arestat după ce a umplut cu acid clorhidric un recipient pentru lubrifiant pus la dispoziția clienților unui club gay, scrie bbc.com.

gay
Foto: Guliver/GettyImages

Din fericire, nimeni nu a fost vătămat în urma acestei acțiuni, pentru că recipientul avea sistem de alarmă montat în urma unor tentative de vandalizare din trecut.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat ziarului Daily Telegraph din Australia că detectivii nu au stabilit încă motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. În schimb, se știe despre el că are antecedente infracționale, inclusiv o tentativă de otrăvire.

Acesta va fi prezent în fața instanței la 20 septembrie.

Clubul în care a avut loc incidentul este o locație legală, „un centru social și de recreere” unde sexul protejat este permis, indiferent de gen.

Sub protecția anonimatului, un bărbat care frecventează clubul a declarat, revoltat, publicației Daily Telegraph că „acidul clorhidric nu este tocmai un lucru cu care să te joci”. Întrebat despre ce crede că l-a motivat pe cel acuzat, acesta a răspuns simplu: „Oamenii sunt perverși”.

În contact cu pielea, acidul produce arsuri, iar vaporii lui sunt de asemenea caustici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri