Peste 1500 fotografii ale românilor care au plecat #HuaweiprinRomania! Vezi ce au fotografiat!

Data actualizării: Data publicării:
Colaj postare 3 #HuaweiprinRomania_Digi24

Despre România, se spun multe. Despre peisajele ei, prea puțin. De aceea, vara aceasta, Huawei i-a invitat pe utilizatorii smartphone-urilor sale să plece #HuaweiprinRomania și să surprindă cele mai reprezentative imagini din țara noastră!

cof
Locul 1, 498 like-uri - Foto: Emanuel Romedea

#HuaweiprinRomania este un proiect foto dedicat atât fotografilor profesioniști, cât și celor amatori, care au fost provocați să arate oameni și locuri frumoase din țara noastră, cu un smartphone Huawei.

Astfel, timp de 1 lună, utilizatorii modelelor Huawei au încărcat aproximativ 1.500 de fotografii, folosind hashtag-ul #HuaweiprinRomania, și au conturat harta locurilor de vizitat din țara noastră, care include acum locuri de poveste din Moldova, Dobrogea, Banat sau Transilvania.

Imaginile strânse astfel au fost inserate într-un album foto dedicat pe pagina de Facebook Digi24, unde au fost supuse „voturilor” utilizatorilor, astfel că cele mai populare fotografii sunt incluse în materialul de față.

Printre telefoanele cu care imaginile au fost surprinse se număra atât modele de top, precum cele din seria P10 sau Mate 9, cât și modele mid-range, precum P10 lite sau P9 lite, demonstrând astfel că performanțele camerelor foto integrate în smartphone-urile Huawei sunt de fiecare dată la înălțime.

De astfel, Huawei, locul 3 la nivel mondial pe piața de smartphone-uri, este unul din producătorii care a investit cel mai mult în tehnologiile foto, colaborarea sa cu legendara companie germană Leica AG fiind deja una cunoscută. Modelul Huawei P9 a fost unul din primele smartphone-uri cu sistem dual-camera, proiectat în colaborare cu Leica, iar modelul de anul acesta, Huawei P10, nu a făcut decât să confirme expertiza recunoscută a companiei în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul.

cof
Locul 2, 476 like-uri - Foto: Emanuel Romedea
selfp
Locul 3, 392 like-uri - Foto: Cristian Sutu
4. Ioana Maria Pavel_387 like-uri
Locul 4, 387 like-uri - Foto: Ioana Maria Pavel
sdr
Locul 5, 315 like-uri - Foto: Emanuel Romedea
sdr
Locul 6, 248 like-uri - Foto: Emanuel Romedea
dav
Locul 7, 100 like-uri - Foto: Mihaela Florea
8. Dan Mihai Balanescu_64 like-uri
Locul 8, 64 like-uri - Foto: Dan Mihai Balanescu
hdr
Locul 9, 55 like-uri - Foto: Mihai Stescu
hdr
Locul 10, 52 like-uri - Foto: Mihai Stescu

 

Aici poți vizualiza întregul album #HuaweiprinRomania: http://bit.ly/2wycEhb.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri