2016, anul divorțurilor la Hollywood

Data publicării:
amber johnny
FOTO: Gulliver/ Getty Images

În anul 2016 pare să fi existat un fel de „epidemie” a despărțirilor și divorțurilor în rândul unor cupluri pe care multă lume le credea solide și de neclintit. Nu se știe dacă este vorba de un adio definitiv, dar cu siguranță dragostea dintre ei s-a terminat.

jolie-pitt
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Potrivit avocatei Kelly Frawley, deși suntem tentați să credem că cei bogați și celebri se despart mai mult decât majoritatea muritorilor de rând se pare că presiunile la care sunt expuse cuplurile se accentuează în aerul rarefiat de la Hollywood. Cauzele pentru care se destramă căsniciile sunt destul de comune: probleme financiare, conflicte privind educația copiilor sau infidelitățile. Aceste motive se întâlnesc la scară mai mare când este vorba de un cuplu de celebrități, pentru că ei pot accede mai ușor la mijloacele care facilitează divorțul. Au la dispoziție bani pentru a înainta procedurile de divorț sau pot avea mai ușor aventuri extraconjugale, subliniază Kelly Frawley, potrivit Agerpres.

O altă mare problemă a cuplurilor de vedete este că partenerii petrec mult timp despărțiți din cauza proiectelor profesionale, fapt ce poate distruge liantul unei relații. Anul acesta un nor gri a invadat Hollywoodul și a lovit cupluri care păreau indestructibile. Anul a început cu o săgeată anticupidon care a lovit în inima unor cupluri ce păreau perfecte.

Drew Barrimore și Will Kopelman 
Se spune că a treia oară este cu noroc, nu însă și pentru Drew Barrimore. După ce a fost căsătorită cu Jeremy Thomas și Tom Green, actrița a decis în aprilie să se despartă și de al treilea soț, consilierul de artă Will Kopelman. Relația lor a început în februarie 2011 și s-au căsătorit pe proprietatea actriței din Montecito (California), în iunie 2012. Cei doi sunt părinții a două fete, Olive, de trei ani, și Frankie, de aproape doi ani. Kopelman, actor care a jucat în filmele "Intern" (2000) și în "Friendly Fire" (2006), în vârstă de 38 de ani, este și consultant de artă și fiul fostului director executiv de la Chanel, Arie Kopelman. Diferența între precedentele două divorțuri ale lui Barrimore este că al treilea a fost amiabil.

Kristen Dunst și Garret Hedlund 
O altă pereche care i-a căzut victimă lui anticupidon este actrița Kristen Dunst și Garret Hedlund, care după o relație de patru ani au decis tot în aprilie să-și spună adio. Au fost împreună mai mult de patru ani și totul indica faptul că cei doi au o relație stabilă care o va duce pe Kirsten pentru prima dată în fața altarului, dar nu a fost așa. Este una dintre cele mai discrete actrițe când vine vorba de viața personală, iar Kirsten și-a trăit iubirea cu actorul Garrett Hedlund departe de ochii curioși ai lumii. De aceea nimeni nu a știut că lucrurile nu funcționau cum trebuie între ei. Kristen și Garret și-au făcut publică relația în 2012, iar ultima dată când au fost văzuți împreună a fost la gala Globurilor de Aur 2016 din ianuarie.

Johnny Depp și Amber Heard 
Ruptura dintre actorul preferat al lui Tim Burton și mult mai tânara sa soție, actrița Amber Heard, a acaparat în primăvară toate titlurile mass-media iar declarațiile și acuzațiile nu s-au lăsat așteptate. Afișându-și talentul de actriță, Amber l-a acuzat pe actor de violență conjugală și i-a cerut divorțul. 

Spre surpriza multora, fosta familie a lui Johnny Depp și copii săi i-au sărit în apărare menționând că este cel mai tandru tată și că nu este capabil de violență. Johnny Depp și Amber Heard au divorțat în luna mai după 15 luni de căsnicie, la cererea actriței care a invocat "diferențe ireconciliabile".

Demi Lovato și Wilmer Valderrama 
Atunci când o relație de dragoste se transformă într-o legătură de prietenie este un motiv suficient pentru a-i pune capăt. Cel puțin așa pretind că li s-a întâmplat cântăreața Demi Lovato (23 de ani) și actorul Wilmer Valderrama (36 de ani). După o relație de 6 ani, cei doi au anunțat la începutul lunii iunie pe rețelele de socializare că se despart: "A fost pentru amândoi o decizie dificilă, dar ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni. Ne vom sprijini mereu și vom fi alături unul de celălalt. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi de-a lungul anilor', au scris cei doi."A fost o decizie grea pentru amândoi... Mulțumim tuturor pentru sprijinul care ni l-au oferit de-a lungul acestor ani". Încă nu se cunosc motivele despărțirii lor.

Taylor Swift și Calvin Harris 
Nu doar actorii au căzut pradă epidemiei despărțirilor, ci și personaje din lumea muzicii.Vedeta de muzică pop Taylor Swift și DJ-ul britanic Calvin Harris au decis să pună punct relației lor în iunie. Cei doi obișnuiau să-și mărturisească dragostea pe rețelele de socializare, împărtășind imagini din vacanțele petrecute împreună, însă fericirea nu a durat prea mult. Se spune că el ar fi fost gelos pe succesele ei muzicale, însă doar ei știu care este adevărul. La începutul verii, Calvin a postat pe Twitter un mesaj în care spunea că atunci când dragostea se termină în urmă nu mai rămâne decât respect. Taylor nu a plâns prea mult și a găsit repede consolare în brațele actorului britanic Tim Hiddleston. O aventură care s-a încheiat după doar câteva luni.

Lea Michele și Robert Buckley 
În ultimele șase luni, actrița de televiziune Lea Michele a încheiat două relații pe motiv de nepotrivire. După tragica moarte de supradoză a lui Cory Monteith, cu care avut o relație din 2011 până-n iulie 2013, actrița a mai bifat două relații care au ajuns la final destul de repede. După ce s-a iubit cu Matthew Paetz, din 2014 până în 2016, Lea a crezut că și-a găsit fericirea alături de Robert Buckley, co-starul din pelicula ''Dimension 404''. Din păcate, după doar două luni cei doi au decis la mijlocul lunii iunie să se despartă, susținând că le este mai bine ca ''prieteni''. În mai, actrița în vârstă de 29 de ani anunța că formează un cuplu cu Robert Buckley, pe care l-a cunoscut grație unor prieteni comuni. Ei au fost văzuți prima prima oară împreună când luau masa la restaurantul 'Milo & Olive', din Santa Monica.

Nicolas Cage și Alice Kim 
Nicolas Cage, celebrul actor laureat cu un Oscar, și soția sa, Alice Kim, au anunțat în iunie că se despart, însă nu mai trăiau sub același acoperiș de la începutul anului acesta. Cei doi, care ar fi trebuit să sărbătorească 12 ani de la căsătorie în luna august, au împreună un fiu, Kal-el Coppola Cage, în vârstă de 10 ani. 

Nicolas a cunoscut-o pe Alice în februarie 2004, pe vremea când ea lucra într-un restaurant din Los Angeles. Ei s-au logodit după două luni și s-au căsătorit la sfârșitul lunii iulie a aceluiași an. A fost cel de-al treilea mariaj al actorului Nicolas Cage, care în trecut a mai fost căsătorit cu actrița Patricia Arquette, între 1995 și 2001, și cu Lisa Marie Presley, timp de doar patru luni, în 2002.

Gigi Hadid și Zayn Malik 
După aproape șapte luni de relație, cuplul format din cântărețul Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction, și modelul american Gigi Hadid s-a destrămat la începutul lunii iunie. Unii apropiați ai vedetelor sunt de părere că cei doi s-ar putea reîmpăca, însă mulți cred că de data aceasta despărțirea este definitivă. Zvonurile privind o relație romantică între cei doi au apărut la începutul anului, când Hadid a filmat în ianuarie pentru clipul de debut solo a lui Zayn, 'Pillowtalk'. Luna următoare, cântărețul o descria pe Gigi drept iubita sa. Cei doi și-au făcut debutul în calitate de cuplu pe covorul roșu la începutul lunii mai când au fost văzuți la petrecerea de la Gal Met 'Manus x Machina'. Nici Gigi, nici Zayn nu au emis un comunicat oficial de despărțire, însă top-modelul se afișează deja singură la evenimente.

Joshua Jackson și Diane Kruger 
După 10 ani împreună interpretul lui "Pacey" din Dawson´s Creek, Joshua Jackson, și tânăra actriță germană Diane Kruger, care a strălucit în filmele 'Troya' și 'Inglorious Bastards', au anunțat la mijlocul lunii iulie că pun capăt relației lor. Vestea despărțirii reprezintă o surpriză, întrucât cei doi actori au fost fotografiați împreună într-o vacanță romantică la New York, în ziua în care Diane a împlinit vârsta de 40 de ani. Se pare că decizia de a se despărți a fost luată de cei doi actori chiar la întoarcere. Diane Kruger a publicat un selfie pe contul ei de Instagram, însoțit de un mesaj care a părut că se referă la despărțirea ei de Joshua Jackson. "E petrecerea mea și pot să plâng dacă vreau #UnNouÎnceput', se afirmă în acel mesaj.

Lady Gaga și Taylor Kinney 
Când fanii divei muzicii pop Lady Gaga așteptau să o vadă îmbrăcată în rochie de mireasă, cântăreața și logodnicul său, actorul Taylor Kinney, au decis să se despartă, la sfârșitul lunii iulie. După ce s-a afișat fără inelul de logodnă cu diamant în formă de inimă și a anunțat că își ia o pauză de reflecție, Lady Gaga a declarat că despărțirea de Taylor Kinney este cea mai bună opțiune. Actorul din "Chicago Fire" și celebra cântăreață au pus capăt relației lor după cinci ani și după ce anunțaseră foarte hotărâți că în 2016 se căsătoresc. Cei doi s-au cunoscut în 2011, cu ocazia filmărilor de la videoclipul piesei ''You & I''. Taylor Kinney, în vârstă de 35 de ani, a cerut-o în căsătorie pe artistă anul trecut, chiar de de Ziua Îndrăgostiților.

Angelina Jolie și Brad Pitt 
Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, și Brad Pitt, de 52 de ani, s-au despărțit oficial la 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanță de actrița americană. Starul hollywoodian a depus actele la un tribunal din Los Angeles după doi ani de la căsătoria cu Brad Pitt, invocând motivul clasic al ''diferențelor ireconciliabile''. 

Ea a cerut instanței să ii acorde custodia fizică asupra celor șase copii ai cuplului — Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox — după ce unele surse au asigurat că Pitt a fost violent cu cel mai mare dintre ei. După o anchetă succintă a FBI acuzațiile au fost retrase, însă Pitt își va putea vedea copii doar în prezența unui terapeut. Angelina și Brad s-au cunoscut pe platourile de filmare Mr.& Ms Smith și s-au căsătorit într-o ceremonie discretă în 2014.

Naomi Watts și Liev Schreiber 
La mai puțin de o săptămâna de la anunțarea divorțului dintre Brad Pitt și Angelina Jolie, actorii Naomi Watts și Liev Schreiber au informat la rândul lor că se despart. Actrița australiană în vârstă de 47 de ani, de două ori nominalizată la Oscar, și actorul american de 48 de ani, nu erau căsătoriți, dar formau un cuplu de 11 ani și au împreună doi băieți. "În ultimele luni, am ajuns la concluzia că cel mai bun mod de a merge înainte ca familie este de a ne separa ca și cuplu", au declarat cele două staruri într-un comunicat adresat mass-media americane. Naomi Watts a devenit cunoscută marelui public prin filmul lui David Lynch 'Mulholland Drive' din 2001, înainte de a juca în filmul horror 'The Ring'. Liev Schreiber, nominalizat de trei ori la premiile Golden Globe pentru rolul avocatului 'Ray Donovan' și recompensat pentru performanța sa în filmul 'Spotlight', a jucat de asemenea în block-busterul 'X-men Origins: Wolverine'.

Tobey Maguire și Jennifer Meyer 
Actorul Tobey Maguire, 41 de ani, și designerul de bijuterii Jennifer Meyer, 39 de ani, au anunțat la mijlocul lunii octombrie că se despart după nouă ani de căsnicie și 13 ani împreună."După ce ne-am analizat convingerile și intențiile am luat decizia să ne separăm", au indicat Maguire șii Meyer într-un comunicat comun. "Ca părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem împreună copiii cu dragoste, respect și prietenie solidă". Cei doi s-au întâlnit în 2003 și s-au căsătorit patru ani mai târziu și au împreună doi copii, o fetiță Ruby, 9 ani, și un băiat Otis, de 7 ani. Tobey Maguire a devenit celebru pentru rolul principal, Peter Parker, din franciza "Spiderman".

Kate Beckinsale și Len Wiseman 
Actrița Kate Beckinsale și regizorul Len Wiseman au anunțat în octombrie că divorțează după 12 ani de căsnicie. Zvonurile că cei doi vor să-și spună adio au început să apară în urmă cu aproape un an. Cel care a înaintat actele de divorț a fost producătorul Len Wiseman, care a citat ca motiv celebrele "diferențe ireconciliabile''. 

Kate și soțul ei s-au cunoscut în 2003 în timpul colaborării la filmul "Underworld'', regizat de Wiseman, iar în 2004 s-au căsătorit. Însă, în noiembrie anul trecut, au început deja să apară primele zvonuri privind o despărțire. Kate și Len nu au copii împreună, însă Beckinsale are o fiică de 17 ani, Lily, din fosta sa relație cu Michael Sheen.

Rihanna și Drake 
Totul părea să meargă bine între vedeta muzicii pop Rihanna și rapperul canadian Drake, care s-au declarat în ultimele luni "foarte îndrăgostiți". Totuși, surse apropiate cuplului au asigurat la mijlocul lunii octombrie că dragostea dintre cei doi a luat sfârșit și că ambii se văd cu alte persoane în acest moment. Ei ar continua să se iubească, dar au intervenit alte angajamente. Cei doi erau considerați un cuplu de la gala premiilor MTV Music Video Awards 2016, când Drake i-a declarat public dragostea Rihannei. Unele surse asigură că rapperul canadian a început deja o relație cu top-modelul India Love.

Marc Anthony și Shannon de Lima 
Cântărețul Marc Anthony și cea de-a treia sa soție, modelul Shannon Lima, au anunțat într-o declarație comună că divorțează. "După ce ne-am gândit mult la asta, am decis împreună și în mod amiabil să punem capăt celor doi ani de căsnicie", au anunțat în decembrie cei doi, cerând să le fie respectată intimitatea în timpul procesului de divorț. Anthony, 48 de ani, și Lima, 28 de ani, au format un cuplu la scurt timp după ce artistul s-a despărțit de fosta sa soție Jennifer Lopez, care este mama celor doi copii ai săi. Potrivit unei surse, artistul ar fi încă îndrăgostit de Lopez și încearcă să se împace cu ea. Anunțul divorțului a intervenit a doua zi după ce Anthony a sărutat-o pasional pe Jennifer la sfârșitul duetului interpretat de amândoi, la gala premiilor Latin Grammy.

"Diferențele ireconciliabile" au devenit termenul favorit al acestor cupluri pe care le admiram în mass-media, perfecte și frumoase, dar care par să sufere și ele din dragoste ca toți muritorii de rând.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri