După burgerul vegetarian se pregătește tonul din plante
După burgerul vegetarian vine acum... tonul din plante. Succesul start-up-ului Food Impossible a dus la replicarea modelului de către giganți alimentari care acum și diversifică.
Vizitează secțiunea ”Culinar” de pe site-ul Digi24 pentru a descoperi rețete culinare, mâncăruri și de prăjituri și alte curiozități despre alimentație. Descoperă rețete sănătoase i delicioase de mâncăruri și deserturi, rețete simple sau mai complicate. Citește sfaturi alimentare, informații despre diete, cum să mănânci sănătos, dar și studii ciudate și reportaje inedite despre mâncare.
După burgerul vegetarian vine acum... tonul din plante. Succesul start-up-ului Food Impossible a dus la replicarea modelului de către giganți alimentari care acum și diversifică.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic atrage atenția că mâncatul excesiv, în condițiile în care nu ieșim prea des din locuință, iar activitatea fizică lipsește cu desăvârșire, poate fi pe fond nervos și...
Publicat acum acum 4 aniIeșim din ce în ce mai mult la restaurante și gătim din ce în ce mai puțin acasă. Tinerii care muncesc în corporații ori familiile care au stil de viață aglomerat apelează tot mai des la restaurant...
Publicat acum acum 4 aniCercetătorii de la Universitatea „Ghent” din Belgia testează grăsimea din larve de insecte ca înlocuitor al untului în gofre, biscuiţi şi prăjituri şi spun că aceasta este mai prietenoasă cu mediul...
Publicat acum acum 4 aniUn start-up olandez se pare că a găsit o soluţie pentru consumatorii preocupaţi de protejarea mediului care au dificultăţi să renunţe la produsele animale - carnea de porc cultivată în laborator...
Publicat acum acum 4 aniEmisiunea „Sănătatea în Bucate" revine la Digi24. Începând cu 23 februarie, în fiecare duminică, de la ora 12:30, Petrișor Tănase va fi noua gazdă a emisiunii.
Publicat acum acum 4 aniVești bune pentru gurmanzi. Emisiunea „Sănătatea în bucate” revine în luna februarie la Digi24, cu rețete și idei bune despre ce puteți face în bucătărie. Nu ratați noile episoade care vă...
Publicat acum acum 4 aniAșa s-a născut bagheta evadată - literalmente bagheta care a evadat din coșul de gunoi.
Publicat acum acum 4 aniFripturile şi burgerii vegetarieni şi vegani, o nouă tendinţă culinară în Statele Unite, au înregistrat miercuri o primă victorie în instanţă în lupta pentru libertatea de a utiliza referinţe la...
Publicat acum acum 4 aniMark Wiens a vizitat România, iar clipurile făcute aici au strâns peste un milion de vizualizări în doar câteva zile. Vloggerul a gustat zeci de bucate româneşti şi s-a lins pe degete, la propriu...
Publicat acum acum 4 aniÎn anul 1997, primul restaurant KFC a fost inaugurat în Piața Romană din București. Cu o prezență de peste 20 de ani în România, prin investiții constante la nivel de servicii, produse, design și...
Publicat acum acum 4 aniO tânără, influencer pe Instagram, care a vizitat un restaurant a publicat un mesaj în care critică localul pentru faptul că nu i-a acordat o reducere pe care ea considera că o merită pentru simplul...
Publicat acum acum 5 aniCelebrul specialist în gastronomie Gordon Ramsay a povestit cum a leșinat, în luna aprilie, la nașterea celui de-al cincilea copil al său, transmite Mediafax citând revista Hello.
Publicat acum acum 5 aniLanțul de fast-food KFC a încercat să introducă mâncare sănătoasă în meniu, însă asta nu a fost bine primită de clienți, ei optând în continuare pentru preparatele culinare prăjite.
Publicat acum acum 5 aniFaimosul bucătar englez Jamie Oliver vrea să își transforme imperiul într-o afacere cu impact social, care să ajute la combaterea obezității infantile.
Publicat acum acum 5 aniCehii combat risipa alimentară cu taxe. Exemplul a fost dat de un restaurant ce-i taxează pe clienţii care nu mănâncă tot ce au comandat.
Publicat acum acum 5 aniCunoscutul chef și om de televiziune Jamie Oliver spune că oamenii au încetat să mai mănânce în restaurante din cauza nesiguranței create de Brexit.
Publicat acum acum 5 aniCaşcavalul e nelipsit din bucătăriile din toată lumea. Acest lucru se datorează, în parte, producerii sale în masă, care a început în Elveţia, în regiunea Emmental, unde este creat regele tuturor...
Publicat acum acum 5 aniO tânără din SUA a dezvăluit că este la o dietă strictă care presupune hrănirea cu energie din natură, fără să consume mâncare solidă. Ea bea în schimb ceaiuri, sucuri de fructe sau smoothie-uri.
Publicat acum acum 5 aniLocalul Mirazur, deţinut de maestrul bucătar argentinian Mauro Colagreco în Menton, Franţa, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume pe 2019 de influenta publicaţie de profil britanică...
Publicat acum acum 5 aniPentru unii un răsfăţ în zilele calde, pentru alţii o afacere profitabilă. Îngheţata, desertul preferat al verii, a făcut ca în ultimii nouă ani numărul producătorilor din acest sector să se dubleze...
Publicat acum acum 5 aniVizita Papei Francisc în România este una istorică și mult așteptată pentru mii de oameni, iar pentru buna desfășurare a evenimentului au fost implementate o serie de măsuri drastice de securitate...
Publicat acum acum 5 aniLa începutul acestei săptămâni, grupul de restaurante Jamie Oliver a intrat în insolvență, ceea ce a dus la pierderea a 1.000 de locuri de muncă, relatează BBC.
Publicat acum acum 5 aniFaimosul bucătar Jamie Oliver a anunţat falimentul restaurantelor sale din Marea Britanie.
Publicat acum acum 5 aniEști o persoană pasionată de gătit sau, la polul opus, preferi să petreci cât mai puțin timp în bucătărie? Indiferent de plăcerea sau disponibilitatea pe care le ai vizavi de pregătirea mâncării...
Publicat acum acum 5 aniRomânii vor avea o nouă zi de sărbătoare naţională, potrivit unui proiect de lege publicat în Monitorul Oficial. Legea nr. 79/2019 privind instituirea Zilei naționale a gastronomiei și a vinului...
Publicat acum acum 5 aniAceastă brânză e produsă de secole şi acum reţeta tradiţională suferă o mică schimbare. Producătorul de brânzeturi Beat Wampfler a găsit un mod de a-i da şi suflet.
Publicat acum acum 5 aniSănătatea noastră depinde și de calitatea produselor pe care le mâncăm, aşa că trebuie să fim atenţi la locul în care le depozităm. De exemplu, alimentele ţinute în frigider nu vor rezista neapărat...
Publicat acum acum 5 aniPeste 30 la sută dintre români au un nivel ridicat al colesterolului, iar în cazul persoanelor vârstnice procentul este și mai mare. De altfel, Organizaţia Mondială a Sănătăţii estimează că o treime...
Publicat acum acum 5 aniNoua bucătărie românească este un curent din ce în ce mai popular în gastronomia noastră. Ingredientele locale, de sezon, devin adevărate vedete în reţete cu tradiţie, dar reinterpretate şi adaptate...
Publicat acum acum 5 aniGastronomia românească începe să fie din ce in ce mai apreciată de către gurmanzi. Reţetele vechi, reinterpretate şi aduse în actualitate, sunt tot mai întâlnite în restaurantele de top.
Publicat acum acum 5 aniSuperalimentele există şi sunt la îndemâna tuturor, dacă ştim unde să le căutam şi cum să le folosim. Marius Tudosiei a ales dintre acestea feniculul, considerat atât aliment cât şi plantă medicinală.
Publicat acum acum 5 aniUngaria a lansat pe piaţă ceea ce specialiştii numesc cel mai scump vin din lume. Aparţine celebrei podgorii Tokaji şi vor fi disponibile doar 18 sticle.
Publicat acum acum 5 aniIKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP deoarece pe lista de ingrediente nu a fost declarat laptele ca produs alergen, a transmis compania.
Publicat acum acum 5 aniMâncarea poate fi dusă la nivel de artă, iar cele mai banale ingrediente pot fi transformate în lucruri de neînchipuit.
Publicat acum acum 5 aniNumărul produselor tradiţionale româneşti recunoscute şi protejate de Uniunea Europeană, a crescut la 5, de la sfârşitul anului trecut. Scrumbia afumată de Dunăre se alătură astfel novacului afumat...
Publicat acum acum 5 aniGătitul ca în marile restaurante este acum la îndemana oricărui pasionat de gastronomie. Tehnici care erau rezervate doar profesioniştilor, pot fi deprinse şi utilizate acasă, cu puţin ajutor din...
Publicat acum acum 5 aniOdată cu venirea primăverii, trufandalele îşi fac loc pe masa noastra. Gusturile şi aromele proaspete de care ne-a fost dor tot anul, s-au întors în farfurii.
Publicat acum acum 5 aniAnul acesta, Sibiul devine destinaţie turistică culinară, prin programul Regiune Gastronomică Europeană- 2019.
Publicat acum acum 5 aniMarius Tudosiei găteşte sâmbătă două reţete cu tradiţie. Una de pe meleagurile noastre, o reţetă tradiţională ardelenească, şi una din însorita Portugalie: ton a la Bras.
Publicat acum acum 5 aniMarius Tudosiei are un invitat special, Chef Ricardo Deus.
Publicat acum acum 5 aniMarius Tudosiei revine din vacanta din Thailanda cu o rețetă delicioasă, pe care a învățat să o facă acolo, chicken satay.
Publicat acum acum 5 aniÎngheţată, prăjituri, până şi supă de găină putem să facem din prafuri pe care le găsim pe toate rafturile magazinelor. Nu conțin ingrediente interzise, însă medicii avertizează că bolile...
Publicat acum acum 5 aniÎn fiecare duminică , la prânz, Marius Tudosiei ne invită la masă alături de invitatul său.
Publicat acum acum 5 aniMesele de sărbătoare sunt mai frumoase când îi avem pe cei dragi alături.
Publicat acum acum 5 aniBogdan Vandici are numai 22 de ani. Chiar și așa, tânărul din Oradea a reușit să impresioneze juriul la Olimpiada internațională a tinerilor bucătari, care a avut loc în India. Care sunt mentorii lui...
Publicat acum acum 5 aniTuriştii din Deltă, serviţi cu peşte de la supermarket. Este situaţia aburdă la care s-a ajuns din cauza diminuării resursei piscicole.
Zacusca, ciorba, micii, sarmalele și papanașii au cucerit Parisul. Capitala gastronomiei mondiale s-a îndrăgostit de preparatele noastre, graţie unui restaurant cu specific românesc. Ibrik Kitchen...
Comandă online mâncare sănătoasă pentru copilul tău cu prețuri începând de la 67 lei pentru 5 mese/zi