Cum arată fața perfectă, conform chirurgilor plasticieni

Data publicării:
fata perfecta crop item

Fața perfectă este o combinație între nasul lui Kate Middleton, ochii actriței Keira Knightley, pomeții Angelinei Jolie și fruntea lui Miley Cyrus, conform unui chirurg plastician, potrivit Independent.

fata perfecta independent

FOTO: Independent

Doctorul Julian De Silva, un chirurg plastician facial, de la Centrul pentru Cosmetica Faciala Avanstă și Chirugie Plastică din Londra, a creat „fața perfectă” combinând cereri de la 1.000 dintre pacientele sale din ultimii 10 ani, iar rezultatul este acesta.

info fata perfecta independent

FOTO: Independent

Fața perfectă este alcătuită din sprâncenele lui Jennifer Lopes, ochii lui Keira Knightley, nasul Ducesei de Cambridge, buzele lui Penelope Cruz, linia maxilarului lui Cher, bărbia Selenei Gomez, pielea lui Reese Witherspoon, pomeții Angelinei Jolie și fruntea lui Miley Cyrus.

Medicul a spus că Ducesa de Cambridge are nasul cel mai dorit de clientele sale pentru că este, din punct de vedere al matematicii, aproape perfect. Conform chirurgului, nasul ducesei are un unghi nazal de 106 grade, iar studii recente dezvăluie că nasurile cu unghiuri între 104-108 grade sunt considerate cele mai frumoase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri