Decesul lui Britney Spears, o farsă anunțată de hackeri

Data publicării:
Britney Spears
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Celebra artistă americană Britney Spears a fost ținta unei glume de prost gust: conturile de Twitter piratate ale Sony și Bob Dylan au anunțat luni, 26 decembrie, falsul deces al vedetei, relatează Le Figaro și Direct Matin.

Britney Spears
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Potrivit Le Figaro, contul Sony Music a fost primul care a anunțat „vestea”. Dacă mesajul inițial nu indica decât „RIP Britney Spears”, al doilea evoca moartea acesteia într-un accident, potrivit Agerpres.

Știrea a „prins”, mai ales după moartea, reală, a muzicianului George Michael, duminică, 25 decembrie, și s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, stârnind emoția fanilor cântăreței americane, care și-au multiplicat omagiile.

A fost nevoie de mai puțin de o oră pentru dezmințirea acestui zvon. Jurnalista CNN Anne Claire Stapleton a fost cea care i-a pus capăt. „Britney Spears este vie și sănătoasă. Se pare că Sony Music Global a postat din greșeală un tweet despre moartea sa. Reprezentantul Sony a declarat că nu va face comentarii”, a scris ea pe rețeaua socială.

Și contul celui mai recent laureat la Premiului Nobel pentru Literatură, Bob Dylan, care nu este gestionat de artist însuși, a fost victima unei piraterii similare.

Mesajele au fost eliminate de pe cele două conturi, dar le-au provocat o sperietură fanilor vedetei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri