Ce fel de tată este Hagi?

Data actualizării: Data publicării:
hagi2

Lecţie de modestie şi echilibru oferită de Gheorghe Hagi, invitat în platoul emisiunii „În faţa ta” de la Digi24. Antenorul FC Viitorul a explicat, la Digi24, de ce se fereşte de cuvintele mari. Totul, după ce fiica sa a scris pe Facebook că pentru ea Regele a devenit Zeu. Era un comentariu pe care Kira Hagi l-a făcut după ce echipa tatălui ei a câştigat campionatul.

Gheorghe Hagi este un tată preocupat să-şi încurajeze copiii să evolueze şi să îşi aleagă singuri drumul în viaţă.

Zeu nu sunt. Nu-mi place nici când mi se spune Rege, pentru că în sport nu există rege. Există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”, a mărturisit fostul mare internațional român.

Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”, a povestit Gheorghe Hagi despre fiica sa.

O părere la fel de bună are și despre Ianis, fiul care i-ar putea călca pe urme: „(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”.

Pe larg despre fotbal şi familie aflaţi duminică, de la 13:05, din emisiunea „În faţa ta” transmisă de Digi24 (puteți urmări emisiunea online, în direct, aici).

Citiți și: Poate avea România un nou Hagi? Răspunsul fostului fotbalist

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri