Meghan Markle a trecut cu succes testul „celor mai exigenți membri ai Casei Regale britanice”

Data publicării:
meghan harry primul interviu 1

Meghan Markle, viitoarea soție a prințului Harry, a trecut cu succes testul celor mai exigenți membri ai Casei regale britanice: cei trei câini ai reginei Elisabeta a II-a, Willow, Candy și Vulcan, relatează online ziarul spaniol ABC.

regina elisabeta corgi caini
FOTO: Gulliver/ Getty Images

După ce a primit binecuvântarea reginei și a fost anunțată căsătoria cu prințul Harry, care va avea loc în mai anul viitor în capela St. George din Castelul Windsor, lui Meghan Markle îi mai rămânea să treacă un ultim test: aprobarea membrilor cu blană și colți ai Palatului Buckingham.

După cum se știe, cei trei câini ai reginei nu acceptă pe oricine. Cunoscuți pentru temperamentul lor nervos, protejații reginei au provocat multe incidente cu angajați ai palatului, printre care un șofer, un ceasornicar și câțiva agenți de pază.

Willow, un corgi galez Pembroke, una dintre rasele cele mai vechi din Marea Britanie, Candy și Vulcan, cei doi dorgi — o încrucișare între rasele corgi și dachshund — s-au arătat imediat prietenoși cu actrița americană.

În pofida temperamentului lor dificil, Markle a reușit să-i cucerească. "Te-au acceptat imediat", a recunoscut prințul Harry în interviul acordat BBC. "Pe mine m-au lătrat timp de 33 de ani, iar la tine imediat ce ai intrat pe ușă au dat din coadă", a recunoscut el.

Nu este de mirare întâmpinarea pe care a primit-o actrița din partea patrupedelor. Markle este o mare iubitoare de animale și o susținătoare fermă a adopției câinilor. Ea însăși este stăpână a doi câini, Bogart și Guy, iar pe unul dintre ei l-a adus cu ea la Londra, fiind în așteptarea și a tovarășului său.

A fost un test foarte important pentru Meghan, având în vedere că regina nu se desparte niciodată de câinii săi pe care îi răsfață ca pe niște copii. Ei au un tratament regesc la palat, beneficiind 24 de ore din 24 de atenția unui majordom, sub privirea atentă a bunicii prințului Harry.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri