Metoda prin care oamenii apelează la străini pentru a se despărți de partener

Data publicării:
Cuplu indragostiti
FOTO: Gulliver / Getty Images

 

Doi tineri din Canada și-au deschis o afacere prin care pot încheia, contra cost, relațiile clienților care apelează la ei, potrivit BBC.

Cuplu indragostiti
FOTO: Gulliver / Getty Images

Trevor Meyers, în vârstă de 28 de ani, din Canada, a apelat la serviciile unui străin pentru a se despărți de iubita sa.

„Mi s-a părut că e mai ușor ca altcineva să se ocupe de situația ciudată, precum o despărțire”, a declarat acesta.

Tânărul a apelat la serviciile firmei numită „The Breakup Shop” pentru a încheia mai multe relații. Poți alege să plătești un străin să trimită un mesaj, un email sau chiar o scrisoare către persoana de care vrei să te desparți. Angajații „magazinului de despărțiri” pot, de asemena, să anunțe viitorul fost iubit printr-un apel telefonic.

„Am folosit „Magazinul de Despărțiri” pentru a încheia câteva relații de scurtă durată, când acestea nu se mai potriveau cu stilul meu de viață. Mă bucur că există un astfel de serviciu”, a spus Trevor.

Site-ul a fost lansat de doi frați din Canada, Evan și Mackenzie Keast, în noiembrie, 2015.

Ideea a fost a unuia dintre frați care, la un moment dat, a avut o relație cu o fată care a dispărut din viața lui fără să îl anunțe ce are de gând sau fără vreo explicație.

„Nu a mai răspuns la mesaje sau la apelurile telefonice. A dispărut total. Nu a avut curajul să se despartă de fratele meu”, a spus Evan.

La scurt timp, a fost lansat magazinul de despărțiri.

Prețurile încep de la 10 dolari pentru un mesaj sau un email de despărțire și ajung până la 80 de dolari pentru un „cadou de despărțire”, care conține prăjituri și vin.

Deși mesajele pot fi personalizate, inițiatorii afacerii susțin că ele nu vor fi niciodată ofensatoare.

În ultimele 18 luni, sute de relații au fost încheiate de cei doi frați.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri