Designer român, în recomandările The New York Times

Data actualizării: Data publicării:
dumitrascu23

Septembrie este luna modei, iar prezentările pentru sezonul următor au început deja. Pe lângă designeri celebri precum Gucci sau Tom Ford, se află și designeri la început de drum care au atras atenția criticilor de modă cu colecțiile pentru sezonul de primăvară/vară 2018. Dintre aceștia, jurnaliștii de la The New York Times recomandă cinci nume, printre care și o româncă.

Foto: dumitrascu.de

Andra Dumitrașcu s-a născut în Craiova și a studiat designul vestimentar în Viena. „Să cresc în una dintre cele rigide și sărace țări comuniste a dus la dezvoltarea unei obsesii față de haine, produse și consum, în general,” a povestit Andra Dumitrașcu, citată de The New York Times.

Povestea de succes a designerului a început când s-a înscris la Universitatea de Arte Aplicate din Viena. Înainte de a absolvi, Andra s-a mutat la Berlin pentru a deschide un magazin de haine semnate de diferiți designeri.

Luna aceasta, Andra își va prezenta propria colecție pentru primăvară/vară 2018, sub numele de Kebaby, în timpul Săptămânii de modă de la Paris.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri