O fotografie virală stârnește dezbateri aprinse pe internet

Data actualizării: Data publicării:
poza fete reddit
FOTO: Reddit

O nouă iluzie optică este dezbătută intens de internauți în ultimele zile. Poza prezintă șase fete pe o canapea, iar a treia tânără din stânga pare să nu aibă picioare.

poza reddit
FOTO: Reddit

Poza devenită virală le-a dat bătăi de cap internauților. Sute de persoane au găsit doar cinci perechi de picioare în fotografia în care șase fete stau pe o canapea.

Diverse teorii s-au răspândit: că a treia fată din stânga are piciorul stâng sub al fetei din stânga și cel drept deasupra piciorului fetei din dreapta, alții au crezut că fata stă pur și simplu cu picioarele sub ea, potrivit Huffington Post.

poza fete explicata imgur
FOTO: Imgur

Misterul a fost elucidat până la urmă, când cea de-a doua fată din stânga a comentat pe internet :„ Este foarte ciudat. Unde sunt picioarele mele”. La o privire mai atentă picioarele ei se pot observa în spatele picioarelor primei fete din stânga.

Astfel că cea de-a treia fată, cea care inițial părea că nu are picioare, este posesoarea celei de-a doua pereche de picioare vizibile în poză.

poza fete
FOTO: Imgur

În urmă cu doi ani, o poză care prezenta o rochie a atras atenția internauților întrucât nu își puteau da seama de culorile ei: albastru și negru.

rochie virala

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri