Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump la New York

Data publicării:
President-Elect Donald Trump Holds Meetings At Trump Tower
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite, marţi, în holul celebrei clădiri Trump Tower din New York, informează Reuters.

President-Elect Donald Trump Holds Meetings At Trump Tower
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Kanye West, în vârstă de 39 de ani, a vizitat Trump Tower însoţit de echipa sa de consilieri, din care a făcut parte şi un cameraman şi de Corey Gamble, iubitul lui Kris Jenner - soacra rapperului -, marţi dimineaţă, în jurul orei locale 09.00, potrivit News.ro.

„Suntem prieteni de multă vreme”, le-a dezvăluit Donald Trump, în vârstă de 70 de ani, reporterilor prezenţi în holul principal al clădirii, în timp ce poza pentru fotografi. De asemenea, Trump a spus că s-a întâlnit cu Kanye West pentru a discuta „despre viaţă, în general”.

Kanye West şi Donald Trump au stat unul lângă celălalt şi au zâmbit în faţa aparatelor de fotografiat şi a camerelor de filmat. Rapperul a preferat să nu răspundă atunci când reporterii l-au întrebat dacă va cânta la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, pe 20 ianuarie.

„Vreau doar să facem o fotografie acum”, a adăugat Kanye West. 

Cei doi s-au îmbrăţişat şi şi-au strâns mâinile înainte de a se despărţi.

President-Elect Donald Trump Holds Meetings At Trump Tower
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Kanye West a fost spitalizat din cauza epuizării, în noiembrie, după o serie de declaraţii controversate pe care le-a făcut în public. Din acel motiv, artistul a fost nevoit să îşi anuleze concertele programate în cadrul turneului său nord-american.

Luna trecută, Kanye West şi-a întrerupt concertul pe care îl susţinea în San Jose şi a început să îi critice pe Beyonce şi Jay Z, dezvăluind apoi publicului că îl susţine pe Trump. Declaraţia rapperului a generat un val de fluierături şi huiduieli în rândul spectatorilor.

Kanye West, născut pe 8 iunie 1977, este rapper şi producător muzical, devenit cunoscut la începutul anilor 2000. Artistul a lansat opt albume de studio - dintre care unul în colaborare cu Jay Z -, care s-au vândut în peste 32 milioane de copii şi au generat peste 100 milioane de descărcări digitale. Kanye West a câştigat 21 premii Grammy.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri