Sute de oameni la funeraliile actorului din „Game of Thrones”

Data publicării:
giant got

Funeraliile actorului Neil Fingleton, cunoscut pentru apariţia în serialul ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, care deţinea titlul de cel mai înalt om din Marea Britanie, au avut loc, vineri, în prezenţa a sute de persoane, informează bbc.com.

neil

Neil Fingleton, care a interpretat rolul uriaşului Mag the Mighty în ”Urzeala tronurilor”, remarcându-se şi în câteva lungmetraje SF de mare succes, precum ”X-Men: First Class” (2011), ”47 Ronin” (2013) şi ”Jupiter Ascending” (2015), a murit pe 25 februarie din cauza unei insuficienţe cardiace, la vârsta de 36 de ani, potrivit News.ro.

Cu o înălţime de 231 de centimetri, Neil Fingleton era considerat cel mai înalt om din Marea Britanie.

Mama lui Neil Fingleton a spus că înălţimea i-a creat actorului unele dificultăţi, dar fiul ei nu şi-a pierdut optimismul şi a rămas o persoană echilibrată şi modestă.

La ceremonia funerală care a avut loc la Catedrala Durham, actorul a fost descris drept o persoană care ”a marcat vieţile multor oameni”.

”Valoarea vieţii unei persoane nu se măsoară în lucrurile pe care le-a acumulat, ci prin calitatea relaţiilor sale, iar Neil ne-a marcat tuturor vieţile”, a spus Phil Giarusso, un prieten al actorului.

Decesul lui a fost confirmat printr-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Clubului Persoanelor Înalte din Marea Britanie: ”Din păcate, am fost informaţi că Neil Fingleton, cel mai înalt om din Marea Britanie, a murit sâmbătă. Neil a devenit cel mai înalt om din Marea Britanie în anul 2007, după ce l-a depăşit în înălţime pe Chris Greener”.

”Neil a început să se facă remarcat jucând baschet în Statele Unite, înainte de a deveni actor şi de a juca în «X-Men: First Class» şi, recent, în «Game of Thrones». Gândurile şi condoleanţele noastre se îndreaptă acum către familia lui”, se afirmă în acelaşi mesaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri