Tânărul cu tatuaj pe jumătate de față nu-și găsește loc de muncă

Data actualizării: Data publicării:
mark-cropp

Un tânăr de 19 ani care și-a tatuat pe jumătate de față cuvântul „DEVAST8” ( devastat) spune că are probleme în a-și găsi un loc de muncă.

Mark Cropp, din Noua Zeelandă a stat doi ani la închisoare pentru furt. Acolo el s-a hotărât să-și facă un tatuaj. El spera să fie mai mic, dar după ce el și colegul de celulă au consumat alcool, tatuajul a ieșit mult mai mare decât spera tânărul, notează Independent.

Acum el regretă, mai ales din cauza tatuajului mare și mesajul pe care îl transmite.

În închisoare, foarte mulți oameni au tatuaje. Până la urmă devast8 este porecla mea, nu are legătură cu vreo bandă”, spune Mark.

Am fost la câteva interviuri. Un angajator s-a întors imediat ce m-a văzut și mi-a zis Nu te-aș angaja cu aia pe față, iar alți oameni au râs de mine”, adaugă tânărul.

Frustrat, Mark a decis să posteze povestea pe Facebook alături de un selfie. Spera că astfel lumea va ști povestea lui și cineva îi va da de muncă. Mama lui i-a comentat pe rețeaua de socializare: „Sunt mândră de tine, fiule”.

Inițiativa tânărului a dat roade, întrucât o clinică i-a oferit ștergerea tatuajului gratuită și a primit și o ofertă de muncă de la un proprietar de schelărie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri